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Titre du document / Document title

Sweetness : history, preference, and genetic variability

Auteur(s) / Author(s)

BARTOSHUK L. M. ;

Affiliation(s) du ou des auteurs / Author(s) Affiliation(s)

Yale univ., dep. surgery, sect. otolaryngology, New Haven CT 06510, ETATS-UNIS

Revue / Journal Title

Food technology    ISSN  0015-6639   CODEN FOTEAO 

Source / Source

Congrès
Institute of food technologists. Annual meeting, Dallas TX , ETATS-UNIS (01/05/1991)
1991, vol. 45, no11, pp. 108-113 [4 page(s) (article)] (1/2 p.)

Langue / Language

Anglais

Editeur / Publisher

Institute of Food Technologists, Chicago, IL, ETATS-UNIS  (1947) (Revue)

Mots-clés anglais / English Keywords

Review

;

Congress

;

Sugar

;

Biological properties

;

Organoleptic properties

;

Sweetener

;

Sweet taste

;

Bitter taste

;

Agueusia

;

Appetitivity

;

Mots-clés français / French Keywords

Article synthèse

;

Congrès

;

Sucre

;

Propriété biologique

;

Propriété organoleptique

;

Edulcorant

;

Saveur sucrée

;

Saveur amère

;

Agueusie

;

Appétence

;

Mots-clés espagnols / Spanish Keywords

Artículo síntesis

;

Congreso

;

Azúcar

;

Propiedad biológica

;

Propiedad organoléptica

;

Edulcorante

;

Sabor azucarado

;

Sabor amargo

;

Ageusia

;

Apetencia

;

Localisation / Location

INIST-CNRS, Cote INIST : 4169, 35400002250158.0060

Nº notice refdoc (ud4) : 5536670



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