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Titre du document / Document title

Must browning in relation to the behavior of phenolic compounds during oxidation

Auteur(s) / Author(s)

CHEYNIER V. ; RIGAUD J. (2) ; SOUQUET J.-M. ; DUPRAT F. ; MOUTOUNET M. ;

Affiliation(s) du ou des auteurs / Author(s) Affiliation(s)

INRA, inst. produits vigne, lab. polymores tech. physicochimiques, Montpellier 34060, FRANCE
(2) INRA, stn. technologie produits végétaux, Montfavet 84140, FRANCE

Revue / Journal Title

American journal of enology and viticulture    ISSN  0002-9254   CODEN AJEVAC 

Source / Source

1990, vol. 41, no4, pp. 346-349 (14 ref.)

Langue / Language

Anglais

Editeur / Publisher

American Society for Enology and Viticulture, Davis, CA, ETATS-UNIS  (1959) (Revue)

Mots-clés anglais / English Keywords

Grape must

;

Kinetics

;

Chemical composition

;

Sensitivity resistance

;

Enzymic browning

;

Oxidation

;

Phenols

;

Comparative study

;

Color

;

Variety

;

Cinnamic acid(hydroxy)

;

Glutathione

;

Mots-clés français / French Keywords

Moût raisin

;

Cinétique

;

Composition chimique

;

Sensibilité résistance

;

Brunissement enzymatique

;

Oxydation

;

Phénols

;

Etude comparative

;

Couleur

;

Variété

;

Cinnamique acide(hydroxy)

;

Glutathion

;

Mots-clés espagnols / Spanish Keywords

Mosto uva

;

Cinética

;

Composición química

;

Sensibilidad resistencia

;

Bronceado enzimático

;

Oxidación

;

Fenoles

;

Estudio comparativo

;

Color

;

Variedad

;

Cinámico ácido(hidroxi)

;

Glutatión

;

Localisation / Location

INIST-CNRS, Cote INIST : 10458, 35400001886341.0150

Nº notice refdoc (ud4) : 5402970



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